Je bent betrokken geweest bij een auto-, motor- of bromfietsschade of bij een aanrijding. En je wilt de schade verhalen op jouw verzekering. Meld de schade altijd zo snel mogelijk bij ons. Des te eerder kan de schade verholpen worden en weet je waar je aan toe bent.

Er zijn 2 manieren om de auto-, motor- of bromfietsschade ons te melden:

Download deMobielSchadeMelden-app en meld eenvoudig en snel je auto-, motor- of bromfietsschade. Wanneer je een melding via de app hebt gedaan, hoef je geen aanrijdingsformulier meer in te vullen. Wij zorgen voor verdere begeleiding van je schademelding, informeren benodigde instanties en houden contact met de verzekeraar

Je kunt het aanrijdingsformulier online invullen of uitprinten en met de hand invullen. Vul de gemarkeerde velden in. Belangrijk is dat je op het eerste blad in de twee kolommen, op de juiste plaatsen kruisjes plaats. Vergeet je niet om ook het tweede blad volledig in te vullen en te tekenen? Je kunt ook het formulier uitprinten en met de hand invullen. Verzend het formulier via e-mail of breng het langs bij ons op kantoor.

Is er ook een tegenpartij? Laat dan de tegenpartij ook meeondertekenen! Dan kan achteraf geen discussie meer ontstaan over de oorzaak. Daarna ontvangen wij beide getekende formulieren graag van je ter behandeling.

Wij zorgen voor verdere begeleiding van je schademelding, informeren benodigde instanties en houden contact met de verzekeraar

Tips

  • Maak foto's van de schade en stuur deze gelijk met het aanrijdingsformulier mee.
  • Vul ook de achterkant van het aanrijdingsformulier in.
  • Bij diefstal, braak of schade zonder dader stuur gelijk ook het politierapport (aangifte) mee.
  • Heb je schade zonder dader? Check op schadezonderdader.nl of je een claim kunt indienen bij het waarborgfonds

Schadeherstelbedrijven

Autoschade Hogenboom

Weypoort 21-C 

2415 BV Nieuwerbrug aan den Rijn
T. 0348-688550 (24 uur per dag bereikbaar)
E. info@autoschade-hogenboom.nl
www.autoschade-hogenboom.nl

Service-abonnementhouders krijgen korting.

Autoschade Van der Ende

Op vertoon van je Service-abonnementpas krijg je gratis vervangend vervoer gedurende de reparatieperiode; wordt je auto in de gehele Benelux gratis opgehaald en – na reparatie – weer bij je thuis of op je werk afgeleverd.

Bandijkweg 34
2676 LJ Maasdijk
T. 0174 – 540 173
E. info@autoschadevanderende.nl
www.autoschadevanderende.nl

Autoruitschade

Autoglaz Nederland BV
T. 0800 - 235 45 29