De module Schade heeft betrekking op al jouw particuliere schadeverzekeringen. Dat zijn de verzekeringen voor onder andere je auto, woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand maar ook je reisverzekering valt daar onder.

De module Schade zorgt voor een optimale prijs/productverhouding van je verzekeringen. Daarnaast is in deze module ook de ‘nazorg’ opgenomen. Je kunt ons onbeperkt (*) e-mailen of bellen met al jouw vragen over je lopende verzekeringen binnen deze module zonder dat wij je daarvoor aanvullende kosten in rekening brengen. 

De module Schade kost € 5,- per maand en bevat de volgende onderdelen:

Recht op vervangend vervoer in de Benelux?

Niets is vervelender dan dat je auto beschadigd raakt door een ongeval en je direct zonder vervoer komt te zitten. Maar niet voor de service-abonnementhouders van ons kantoor! In dat geval zorgen wij er namelijk voor dat je zo snel mogelijk over een vervangende auto kunt beschikken. Vaak kan dat al binnen 1 uur (**) nadat je de schade bij ons hebt gemeld.

Jouw beschadigde auto wordt meegenomen, hersteld en weer keurig bij je thuis of op je werk afgeleverd. De vervangende auto wordt daarna meegenomen, je hebt er geen omkijken meer naar!

En dat geheel gratis (alleen de brandstofkosten zijn voor jouw rekening)! Zelfs als je auto alleen voor het risico van Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) verzekerd is, heb je recht op deze unieke service!

Vanzelfsprekend helpen wij je bij het regelen van de schade, het invullen van het schadeformulier en verhalen van de schade op een aansprakelijke tegenpartij (***).

(**) Tijdens kantooruren en binnen Nederland.

(***) Afhankelijk van je verzekeringsdekking kunnen hieraan kosten verbonden zijn, wij informeren je daar vooraf over

Recht op 2-jaarlijkse premiecheck voor je autoverzekering?

Ben je in het bezit van een eigen auto, dan weet je dat de premie voor je autoverzekering vaak een wezenlijk onderdeel vormt van je totale uitgave aan verzekeringen. Binnen de module Schade heb je het recht om één keer per 2 jaar een kosteloze check van premie en voorwaarden van jouw autoverzekering te laten uitvoeren. Als geheel onafhankelijk financieel adviseurs beschikken wij over software waarmee wij meer dan 95% van alle autopremies in Nederland inzichtelijk kunnen maken. Zo ben je verzekerd van een dekking die aansluit bij jouw wensen en voor een concurrerende prijs. Dat is een gerust gevoel!

Ook je andere verzekeringen checken wij regelmatig!

Overigens controleren wij desgewenst jouw andere verzekeringen één keer per 5 jaar graag kosteloos voor jou. Sluit je verzekeringspakket nog aan bij jouw situatie op dat moment? Zijn de verzekerde bedragen voor met name je Woonhuis- en/of Inboedelverzekering nog voldoende zodat je niet ‘onderverzekerd’ bent? Wij controleren het graag samen met jou.

Meer informatie?

Wil je meer weten over het Service-abonnement? Neem dan contact met ons op en wij vertellen het je graag!